Produkter for lav karbohydrater (4)

Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.
Proteinknask

Proteinknask

Proteinkrisp med variabelt proteininnhold Her er proteininnholdet og proteinkilden variable. Vi gir gjerne råd.
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon